VIP ingatlan keresés

"Mintha magamnak keresném" - ez lehetne a mottója VIP ügyfeleimnek nyújtott új szolgáltatásomnak, melyhez kifejezetten felelősségteljes és etikus üzleti magatartás szükséges  mind az én, mind a Megbízóm részéről! E szolgáltatás alapja a kölcsönös bizalom és a nyílt, őszinte kommunikáció. Azoknak ajánlom e szolgáltatást, akik megfelelnek az előbb felsorolt kritériumoknak és pontosan tudják hogy milyen ingatlant szeretnének.

A VIP Megbízás lényege röviden: én dolgozom Ön helyett, a személyes igényfelmérés (és további finomítások) után én keresem meg az Ön számára a legideálisabb ingatlant, azt az ingatlant, amit magamnak is megvennék, azt ami minden paraméterében megfelel az Ön elképzeléseinek. Ez jóval több  a jelenlegi általános vagy másként nevezve  klasszikus ingatlanközvetítésnél, ami rendszerint úgy  működik,  hogy az ingatlanközvetítő átnézi a  saját ajánlatát, majd  kiküldi az általa megfelelőnek gondolt  hirdetések linkjeit amiből Ön kiválasztja  az Önnek képek alapján tetsző és  megfelelőnek gondolt  ingatlanokat. Ezután egyeztetnek,  majd együtt megnézik az ingatlant. Általában ott a helyszínen derül ki, hogy ez azért nem ... az meg azért nem ... és ez így mehet akár éveken át. Ez a szolgáltatás nálam is ingyenes a vevők számára. A VIP Megbízás  teljesen más ügyfélkezelést és idő ráfordítást igényel, ezért is sikerdíjas ez a megbízás. A sikerdíj mértéke: 3,5 %.

Fontos kiemelnem, hogy Önnek nincs kockázata, hiszen csak akkor kell fizetnie, ha az általam bemutatott, jogilag rendezett ingatlanok közül választ. Kizárólag nekem van kockázatom, Ön viszont rengeteg időt és energiát takarít meg... és ne felejtsük el azt sem, hogy az ingatlanközvetítői jutalékot / sikerdíjat  klasszikus ingatlanközvetítés  esetében is a vevő fizeti, hiszen az, az ingatlan eladási árába bele van építve. Fordítsunk ezen a megszokott gondolkodásmódon! Fizessen Ön nekem és én a nem a Tulajdonostól kérem a VIP szolgáltatás díját!

Ennek számos előnye van, de a legfontosabb az, hogy olyan ingatlanokat fogok felkutatni Önnek, amelyeket az interneten nem talál meg, mert pl. ahol a Tulajdonosok nem kívánnak ingatlanközvetítővel szerződni de megfelelően hirdetni sem tudják mivel nem jártasak az internet világában, így az ingatlan ki sem kerül igazán az ingatlanpiacra,  vagy azok a személyes megszólítások, ahol a Tulajdonosnak még eszébe sem jutott hogy eladná az ingatlanát, vagy azok a "diszkrét lebonyolítású" adásvételek, ahol semmilyen internetes portálra nem kerülhet ki a hirdetés és ilyenkor csak a kapcsolati tőke segíthet. Sok-sok utánajárással, sok-sok személyes megszólítással jár ez a szolgáltatás, de a végén nagyon jó érzés  az elégedett Ügyfelek boldogságát látni, azt az életérzést, amit egy jó ingatlan adhat!

Kérem töltse ki a Keresési megbízást és én felveszem Önnel a kapcsolatot egy személyes találkozó időpontjának egyeztetése miatt!

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSÚ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT, ELSŐSORBAN  BUDÁN, A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.

KapcsolatÍrjon nekünk!