Bemutatkozás

Ingatlanközvetítés a Balatonnál, Budán és a Dunakanyarban.
Indra szó jelentése: palota (Wikipédia)

 

Nagy Zsuzsanna
Okleveles ingatlanközvetítő, értékbecslő, hitelügyintéző

2012-ben alapítottam meg az INDRA Ingatlanirodát, azóta nevezhetem magam hivatalosan is ingatlanközvetítőnek. Megelőzően eladási középvezető voltam több multinacionális kozmetikai cégnél. Eredeti végzettségem kozmetikus.

Az ingatlanok mindig is központi szerepet töltöttek be az életemben. Korábban saját otthonom keresése - eladása, majd ismételt keresése - majd ismételt eladása, majd újbóli  keresése …  rájöttem, hogy ez az amit szívesen csinálnék, jó ingatlant keresek és jó ingatlant értékesítek,  úgy  hogy közben kirándulok, kedves és érdekes embereket ismerek meg és - nem mellesleg - az egzisztenciális feltételeit is megteremtem az életemnek. Nálam az ingatlan több, mint tégla és cserép, a jó ingatlan ennél jóval több, egy stílusos ingatlan kimondhatatlanul jó életérzést ad.

Az INDRA Ingatlaniroda elsősorban balatoni ingatlanok közvetítésére specializálódott, de mivel Budapesten születtem és eddigi életem nagyobb részét  is ott töltöttem, így budai és a Dunakanyarban lévő ingatlanokat is megtalálhat kínálatunkban. A Balaton és vonzáskörzete azonban mindig is prioritás, hiszen a „második otthonom” státuszból előrelépve - közel 10 éve - , itt élek.  Laktam családbarát Balaton parti településen, laktam a Káli medencében egy zsákfalu utolsó házában, most éppen egy kisváros lakója vagyok. Nem tudom azt mondani, hogy ez lesz az utolsó otthonom, mindig más és más táj ejt rabul a Balaton-felvidéken vagy akár a Káli medencében és én mindig az élethelyzetemnek és az igényeimnek legmegfelelőbb ingatlant választom. Élvezem, hogy szabadon dönthetek, bárhol is élek ezen a tájon, egy biztos, az ország legszebb részén van az otthonom.

Mondhatjuk, hogy a Balaton a szenvedélyem?!

"Egyszemélyes iroda"? - tulajdonképpen igen, de mégsem! Hozzá kell tennem, hogy több kollégám is van, akikkel szorosan együttműködve dolgozunk az elégedett ügyfelekért, mind a vevői- mind az eladói oldal  igényeit és érdekeit figyelembe véve. Komplex szolgáltatást nyújtunk az igények felmérésétől, a fotózástól, a személyes ingatlan bemutatásoktól .... és még hosszan sorolhatnám, egészen az ingatlan  birtokbaadásig és kérés esetén a közművek átíratásáig. Megfelő ügyvédi- és finanszírozási segítséget is tudunk biztosítani Ügyfeleinknek.

 Bízom benne, hogy Önnek is segíteni tudok abban, hogy megtalálja azt a bizonyos kimondhatatlanul "jó életérzést" amit egy ingatlan adhat.

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT, ELSŐSORBAN  A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.
 

KapcsolatÍrjon nekünk!