Ingatlan adatlap

Veszprémben presztizs ingatlan, mélyen ár alatt eladó!

Ár: 180 M Ft

Település: Veszprém

Alapterület: 700 m2
Telek terület: 1500 m2
Ingatlan állapota: Átlagos
Épület szintjei: Kettő
Fürdő és WC: Egyben és külön is
Víz: Van
Gáz: Van
Csatorna: Van

állalkozók figyelmébe! KIVÁLÓ HELYEN, KIVÁLÓ AJÁNLAT! RITKA LEHETŐSÉG, PRESZTÍZS INGATLAN, MÉLYEN ÁR ALATT! 

Mélyen ár alatt eladó egy 700 nm nagyságú, komplex vendéglátó egység, mely az alábbi részekből áll: kávézó (nagy méretű vendéglátásra is alkalmas terasszal – áram, víz, külső pult, napernyő rendszer), HACCP tanúsítvánnyal rendelkező melegkonyha, több bejárattal rendelkező belga söröző + diszkó, raktár, személyzeti helyiségek, vizes blokkok és az épület tetőtérben kialakítható lakások beépíthetőségi lehetősége (ez nincs benne a megjelölt nm területben, ez még plusz területet jelent). 

Az itt meghirdetett ingatlanegység a tulajdoni hányad 52 %-át teszi ki, ezáltal többségi tulajdoni hányaddal rendelkezik a társasházban, amely rendezett jogi helyzettel, rendezett albetétekkel rendelkezik.

AZ INGATLAN HELYSZÍNE:
Veszprém turisztikailag legjobb részén, a Várnegyed bejáratához vezető úton, sétáló utcák közelében, központi helyen található. 

AZ ÉPÜLET: 
Az épület meghatározó eleme Veszprém városképének. Copf stílusban épült, díszes, emeletes, manzárdtetős épületet. Kapuváry Antal veszprémi kanonok építtette 1793-ban, a Kapuváry család barokk címere ma is látható a homlokzaton.

MŰSZAKI ADATOK ÉS BERENDEZÉS:
Fűtés: padlófűtés, radiátorok, központi befúvó rendszer. Teher- és személylift. Hő- és zajszigetelő nyílászárók. Igényes fal- és padlóburkolatok. 5 db professzionálisan elkészített pult, melyből 4 db belga, kézi készítésű, óriási értéket képviselő faberakásos egyedi munka.

KINEK AJÁNLJUK EZT AZ INGATLANT: 
Elsősorban vendéglátó és szórakozóhely üzemeltetéssel foglalkozó szakembereknek, de a helyiségek mérete miatt egyéb vállalkozások üzemeltetésére is alkalmas: szabaduló szobák, flipper múzeum, bormúzeum, irat tárolás, kiállító terem, céges rendezvény helyszín stb. 

Az ingatlan ára: 180 MFt. Kizárólag megfelelő anyagi háttérrel rendelkező érdeklődők jelentkezését várjuk!

Amennyiben további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ezt a komoly bevételt biztosító, több lehetőséget is nyújtó igényes presztízs ingatlant , úgy kérem, hogy hívja az INDRA Ingatlant! 

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A

KapcsolatÍrjon nekünk!