Ingatlan adatlap

VESZPRÉM ELIT VÁROSNEGYEDÉBEN ELADÓ EGY AKÁR TÖBBGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ ! TÖBB CÉLÚ HASZNÁLATTAL VÁLLALKOZÁSNAK/BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓAN ALKALMAS!

Ár: 99 M Ft

Település: *** AZ INGATLAN ELKELT! ***

Alapterület: 270 m2
Telek terület: 789 m2
Típus: Családi ház
Ingatlan állapota: Felújított
Komfort: Duplakomfort
Épület szintjei: Kettő
Szoba: 6
Félszoba: 1
Erkély: Van
Fürdő és WC: Egyben és külön is
Fűtés: Gáz konvektor
Tetőtér: Beépített
Kilátás: Kertre néző
Parkolás: Garázs
Pince: Van
Villany: Van
Víz: Van
Gáz: Van

*** AZ INGATLAN ELKELT! ****** AZ INGATLAN ELKELT! ****** AZ INGATLAN ELKELT! ***

 

VESZPRÉM ELIT VÁROSNEGYEDÉBEN ELADÓ EGY AKÁR TÖBBGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ ! TÖBB CÉLÚ HASZNÁLATTAL VÁLLALKOZÁSNAK/BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓAN ALKALMAS!

KINEK AJÁNLOM?
-Két- vagy háromgenerációs, illetve nagy teret igényló családnak
-Egészségügyi vállalkozások (fogorvos, egészségház, gyógytornász, esztétikai sebész,
természetgyógyászati rendelő stb.)
-Irodai szolgáltatások (ügyvédi iroda, fénymásoló szalon, tervező iroda stb.)
Az irodai/egészségügy, illetve lakáshasználat együttesen kiválóan valósítható meg.

-Befektetőknek, vállalkozóknak: 2-3 lakásos társasházzá alakítható.
Az ingatlan folyamatos befektetésként kiadásra/bérbeadásra is kiválóan alkalmas ( 3-4 lakóegység kialakítható). Az Egyetem közelsége miatt nagy igény lenne rá! Kiváló városrész, így az árát tartja / növeli.

HELYSZÍN
Veszprém elit városnegyedében, kellemes családi házas övezetben, az Egyetemváros egyik legszebb részén, saroktelken található e több bejárattal is rendelkező, déli fekvésű, 7 szobás családi ház. Az Egyetemváros (Alsóváros) kisebb dombokon terül el a Jeruzsálemhegy és a Balatonfüred felé vezető út között.

KÖZLEKEDÉS, INFRASTRUKTÚRA
Veszprém belvárosa gyalogosan 15 percnyire van, autóval ez mindössze 2-3 perc. Minden elérhető gyalogosan is, ami a mindennapi kényelmes élethez szükséges. A belváros a közigazgatási, közlekedési, kereskedelmi, egészségügyi és kulturális központja. Veszprém látványosságainak túlnyomó része is sétatávolságnyira van.

AZ INGATLAN
Az esztétikailag kellemes – polgári hangulatot idéző – összkomfortos, 270 nm alapterületű családi ház 1972-ben épült. Az állapota kiváló, mivel a Tulajdonos folyamatosan karban tartotta, felújította, korszerűsítette.
A lakrészek külön bejárattal rendelkeznek. A helyiségek tágasak, a belmagasság 280 cm. A terasz nagysága 18 nm.

-1. lakrész: 3 + 1 szoba) jó állapotban, (igény esetén esztétikai felújítás lehet indokolt)
-2. lakrész: 3 szoba (igény szerint bővíthető) kiváló állapotban két szinten

MŰSZAKI LEÍRÁS
A nyílászárók hő- és hangszigeteltek, a tégla falak 12 cm vastagságban I. osztályúan hőszigeteltek. A fűtést egyedileg szabályozható gázkonvektor, a meleg vizet gázbojler biztosítja. Tetőtérben klíma, távfelügyelethez bekötött riasztórendszer, biztonsági bejárati ajtók, kényelmes, különleges tölgyfa lépcső vezet a tetőtéri szintre.

KERT
Parkosított, kellemes díszkert, hangulatos kerti kiülővel. Nagysága: 789 nm. Igényes kerítés mindkét utcafronton, kovácsoltvas kapuk. Saroktelek révén, a két külön bejáratú garázs két utca felől közelíthető meg, részben elektromos kapuval. Tárolási lehetőség: 36 nm pince és beépítetlen padlásrész.

AZ INGATLAN ÁRA
Az ingatlan eladási ára: 99 MFt.

Az ingatlan per- és tehermentes, tiszta tulajdoni viszonyokkal rendelkezik, 30 napon belül birtokba vehető. Az ár a beépített bútorokat tartalmazza, de külön megbeszélés tárgyát képezheti a többi berendezés megvétele.
Kérés esetén alaprajzot küldök.

Amennyiben további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ezt az üzleti célokra is alkalmas ingatlant, úgy kérem, hogy hívja az INDRA Ingatlant!

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A DUNAKANYARBAN ÉS BUDÁN.

KapcsolatÍrjon nekünk!