Ingatlan adatlap

Tágas terekkel rendelkező belterületi, összközműves családi ház eladó, a Balaton-felvidék egyik legnépszerűbb településén, Dörgicsén.

Ár: 98 M Ft

Település: AZ INGATLAN ELKELT!

Alapterület: 220 m2
Telek terület: 1178 m2
Típus: családi ház
Ingatlan állapota: duplakomfortos
Komfort: összkomfort
Tájolás: nyugat
Épület szintjei: 2
Szoba: 4
Strandtól való távolság: 5 km
Fűtés: cirkó
Parkolás: 3 beálló

 

*** AZ INGATLAN ELKELT! *** AZ INGATLAN ELKELT! *** AZ INGATLAN ELKELT! ***

 

Tágas terekkel rendelkező belterületi, összközműves családi ház eladó, a Balaton-felvidék egyik legnépszerűbb és legtisztább levegőjű településén, Dörgicsén. Dörgicse a Balatontól 4 km-re, szőlőhegyekkel körbevett - igen kedvező klímával rendelkező - medencében helyezkedik el. A táj és a település szépsége, annak eredeti jellege és hangulata révén a Balaton-felvidéki Nemzeti Park része.

 

A 2004-ben épült kétszintes ház külső jegyeiben részben a Balaton-felvidékén szokásos építészeti stílus jegyeit hordozza, belül azonban a mai kor követelményeinek felel meg, tágas, világos terekkel rendelkezik, a műszaki paraméterei is korszerűek. Külön kiemelném a nyitott galériát, mely az ingatlan belső atmoszféráját megteremti.

 

A ház mind állandó, mind nyaralás céljára kiváló. Belterületi elhelyezkedése kényelmes életvitelt biztosít.

 

A ház szigetelt, fűtését cirkó biztosítja, földszinten padlófűtés, az emeleten radiátorok segítségével.

 

A szobák száma minimális átalakítással növelhető. Jelenleg a nappali mellett két hatalmas háló, valamint az emelt parapet magassággal épült emeleten egy egybefüggő társalkodó /nappali / játszószoba került kialakításra. Két tágas fürdőszoba, és mosókonyha is megtalálható a házban.

 

A körbekerített kőfallal védett kert tágas, fákkal és dísznövényekkel ellátott. Kerti kút biztosítja a vizet a locsoláshoz.

 

Az ingatlan ára: 300.000 Euro.

 

AZ INGATLAN MEGTEKINTÉSE KIZÁRÓLAG ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN LEHETSÉGES!

 

Amennyiben személyesen is szeretné megtekinteni ezt a dörgicsei, rendezett és esztétikus családi házat, úgy hívja az Indra Ingatlant!

 

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN

 

 

 

KapcsolatÍrjon nekünk!