Ingatlan adatlap

Ritka ajánlat! Gyönyörű balatoni örökpanoráma Zánka fölött, közel fél hektáros területen, bővíthető helyes kis házzal!

Ár: 100 M Ft

Település: Tagyon

Alapterület: 40 + 70 terasz m2
Telek terület: 4760 m2
Típus: téliesített nyaraló
Ingatlan állapota: jó állapotú
Tájolás: dél
Szoba: 1
Félszoba: 1
Erkély: 70 nm terasz
Strandtól való távolság: 3 km
Kilátás: panorámás
Villany: van
Víz: van

Ritka ajánlat! Gyönyörű balatoni örökpanoráma Zánka fölött, közel fél hektáros kert és rengeteg lehetőség a jelenlegi épület tovább bővítésére!

 

Az ingatlan közigazgatásilag Tagyonhoz tartozik, bár optikailag inkább Zánkához kapcsolódik. Nyugalom, csend és szép természeti környezet jellemzi ezt a birtokot. A kertben fokozottan védett növények is megteremnek pl. a nagy ezerjófű és az európai orchidea faj, a bíbor kosbor. A természet szerelmeseinek kiváló választás ez a terület!

 

Tagyon rendezési terv szerinti besorolása MK-2. Beépíthetőség 3 %, továbbá körben 1,5 m túlnyúlás, pl erkély. 20 % pince. A jelenlegi tégla ház belső alapterülete 39,77 nm beépíthetőségnél a külső számít, földszint: konyha, vizesblokk, boltíves pince, felső szintek két tér egy légtér szinteltolással. A nagyobb terasz vízszintes alapvetülete nagyjából 50 nm a kisebbik terasz nagyjából 20 nm.   

 

Közművek: villany és VEZETÉKES VÍZ! Kérésre további információt küldök a beépíthetőség lehetőségeiről és a helyi építési szabályokról.

 

Az ingatlan irányára: 100 MFt. JÖJJÖN EL ÉS TEGYEN AJÁNLATOT!

 

Amennyiben személyesen is szeretné megtekinteni ezt a kellemes, akár állandó életvitelt is biztosító, szép természeti környezetben található birtokot, úgy hívja az Indra Ingatlant!

 

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.

 

KapcsolatÍrjon nekünk!