Ingatlan adatlap

PANORÁMÁS, SAJÁT KERTTEL RENDELKEZŐ, ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS ELADÓ BALATONFÜREDEN!

Ár: 95 M Ft

Település: Balatonfüred

Alapterület: 98 m2
Telek terület: 2500 m2
Típus: Családi ház
Ingatlan állapota: Újépítésű
Épület szintjei: Kettő
Szoba: 3
Kilátás: Panorámás
Víz: Van
Gáz: Van
Csatorna: Van

PANORÁMÁS, SAJÁT KERTTEL RENDELKEZŐ, ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS ELADÓ BALATONFÜREDEN!

DESIGN, MINŐSÉG és remek BEFEKTETÉSI lehetőség a régió leggyorsabban fejlődő városában, Balatonfüreden.

A Tamás-hegy alsó részén épülő, luxus társasházi lakásokat ajánlok figyelmükbe, melyeket az élhető nagyságú terek, nyugodt környezet, tágas kert (2500 nm) és nem utolsósorban a szép balatoni és tihanyi panoráma jellemez.

A különleges formavilág a Singer Építész Stúdió munkájának gyümölcse. Két épület, összesen 6 lakással. Az épületek teljesen egyformák, mindkettőben 2 földszinti lakás és 1 penthouse kerül kialakításra.

A hirdetésben szereplő lakás a B épület egyik földszinti lakása. Alapterület: 90 nm + 20 nm terasz + kizárólagosan saját használatú kert. Helyiségek: nappali, konyha, étkező, 2 hálószoba, vendég toalett, fürdőszoba és terasz közvetlen kertkapcsolattal.

A lapos és magastető játéka – egyedi megjelenést kölcsönöz az épületnek. A tetőfedést a Prefa fémlemezes rendszerével oldották meg. A hosszútávon is szép és időtálló minőség miatt kompozitpanel került a házak külső burkolására.

Műszaki megoldások: a szerkezet Porotherm 30 N+F téglával, vasbeton pillérekkel készült. A lakások közti falak SILKA mészhomok hang gátló téglával kerülnek elválasztásra, a belső válaszfalak 10 cm téglablokkok. Az ablakok 3 rétegű alumínium nyílászárókkal készültek. Az épületek fűtése korszerű hőszivattyús megoldással került kialakításra.
A lakás emelt szerkezetkész állapotban kerül átadásra, de kivitelező felár ellenében a Vevő igényeinek megfelelően vállalja a teljes készültségi állapotot.

Az itt meghirdetett kertkapcsolatos lakás ára: 95 MFt.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette az érdeklődését, további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ezt az esztétikus, szép panorámával rendelkező társasházi lakást, úgy hívja az INDRA Ingatlaniroda számát!

KapcsolatÍrjon nekünk!