Ingatlan adatlap

ŐRSÉGI RÖNKHÁZ! RITKA AJÁNLAT AZ INGATLANPIACON!

Ár: 160 M Ft

Település: Őrség

Alapterület: 100 m2
Telek terület: 3100 m2
Típus: családi ház
Ingatlan állapota: újszerű
Szoba: 4

ŐRSÉGI RÖNKHÁZ! RITKA AJÁNLAT AZ INGATLANPIACON!

Az Őrség egyik legszebb falujában, Bajánsenyén eladó egy 2017-ben készült rönkház.

TELEPÜLÉS

Bajánsenye a Kerka völgyében, Vas megye délnyugati sarkában fekszik- az Őrségi Nemzeti Park része -, közvetlenül a szlovén határ mellett. Éghajlata alapvetően szubalpin de némi mediterrán hatás is érvényesül benne. Az Őrség látnivalókban, természeti kincsekben, a történelmi múltat idéző értékekben, kulturális és szakrális gazdag tájegysége hazánknak.

HÁZ

A rönkház hallatán azonnal a természet jelenléte jut eszünkbe, ezáltal kiváló érzetet tudnak nyújtani. A fából készült házak pozitív hatással vannak a vitalitásra, hiszen jótékony hatással bírnak a légzőszervekre és elkerülhetőek az ezzel kapcsolatos megbetegedések, mint az allergia és asztma is.

A ház alapterülete 72 nm + tetőtér. A földszinten egy légtérben található a nappali étkezővel és konyhával, valamint egy hálószoba, fürdőszoba, külön helyiségben kézmosós toalett és a háztartási helyiség. Az emeleten közlekedő, hálószoba erkéllyel és egy dolgozószoba került kialakításra. Bútorzat: beépített szekrények, valamint a ház stílusához illeszkedő bútorok.

TELEK
A kerti tóval és igényes növényekkel betelepített telek nagysága 3100 nm. Hangulatos kerti utak, kerti kiülők, magaságyás, fatároló, komposztáló és garázs automata garázskapuval. A kert és a tó vízellátását fúrt kút biztosítja.

Az ingatlan irányára: 390.000 Euro. Az ár a teljes berendezést is tartalmazza.

Kérésre további képeket küldök.

Amennyiben további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ezt a természetes anyagokból készült, rendkívül esztétikus ingatlant, úgy kérem, hogy hívja az INDRA Ingatlant!

KapcsolatÍrjon nekünk!