Ingatlan adatlap

KIADÁSRA KIVÁLÓ INGATLAN, A 71. ÚT ALATT BALATONFÜREDEN!

Ár: 120 M Ft

Település: Balatonfüred

Alapterület: 240 m2
Telek terület: 230 m2
Típus: Ikerház
Ingatlan állapota: Felújított
Épület szintjei: Három
Szoba: 6
Félszoba: 2
Fürdő és WC: Külön
Tetőtér: Beépített

KIADÁSRA KIVÁLÓ INGATLAN, A 71. ÚT ALATT BALATONFÜREDEN!
Ingatlan helyszíne: Balatonfüreden, a 71-es főút alatt 300m-re a Balatonról eladó egy teljesen felújított 3 szintes ikerház rész.

Épület jellemzői:a három szintes ház 2018-ban került felújításra. Adottságai miatt kiválóan alkalmas nagyobb, többgenerációs család esetében nyaralónak, vagy akár kiadása is lehetséges.
A ház egy zsákutcában található, tehát átmenő forgalomra nem kell számítani.
Pár perc séta és már a parton vagyunk.

Ház jellemzői: A szintek felosztása: az alsószinten nappali, konyha-étkező, 2 szoba, fürdőszoba, WC és terasz. A földszinten szoba, konyha, fürdőszoba, WC valamint terasz. Az első emeleten 2 szoba, konyha, fürdő, WC, terasz. A tetőtérben 1 szoba, konyha, fürdő és WC. A felújítás során, modern stílust alkalmazva kellemes belső tereket kaptunk. A helyiségek tágasak, kényelmesek.

Műszaki felszereltség: Az ingatlant elektromos kapu határolja el az utcától. Az udvarban, zárt helyen történő parkolásra van lehetőség több gépjármű részére. Klíma, riasztó van. A kamera rendszer helye kiépítve.

Vételár: 120 M Ft

Amennyiben további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ezt a strand közeli, kiadásra alkalmas házat, úgy kérem, hogy hívja az INDRA Ingatlant!

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN

 

KapcsolatÍrjon nekünk!