Ingatlan adatlap

Kellemes hangulatú, barátságos, jó kisugárzású lakás kiadó exkluzív lakókörnyezetben, a német iskolától 10 percnyi kényelmes sétára.

Ár: 220 000 Ft

Település: Budapest

Alapterület: 65 m2
Ingatlan állapota: Felújított
Komfort: Összkomfort
Épület szintjei: 3
Emelet: 2
Lift: Nincs
Szoba: 3
Erkély: 8nm
Fürdő és WC: Egyben
Fűtés: Gáz cirkó

AUGUSZTUS 15-TŐL KÖLTÖZHETŐ! 

Kellemes hangulatú, barátságos, jó kisugárzású lakás kiadó exkluzív lakókörnyezetben, a német iskolától 10 percnyi kényelmes sétára. 

A ház a Kikelet utca átmenő forgalomtól mentes részén helyezkedik el. Megközelítése nagyon jó, mivel, a 128 busz a Széll Kálmán térről 10 perc alatt felrepíti a Városkúti úti végállomáshoz, onnan már csak pár perc séta. 

A 9 lakásos 70-es években épült házat a tulajdonosok szépen rendben tartják, jó és összetartó a lakóközösség. A teljes ház alápincézett, száraz. A múlt évben a tető és a szennyvíz elvezető rendszer felújítása megtörtént. A ház jelenleg nem tervez további felújítást, noha jelentős összeggel rendelkezik. 

A lakás a II. emeleten található. Beosztása kényelmes és praktikus; belépve az előszobába jobb oldalon találunk egy háztartási helyiséget. A konyha és az étkező a lakás egyik középpontja. Innen nyílik a fürdőszoba, az egyik háló és a nappali. A nappaliból juthatunk ki az erkélyre és a másik hálószobába. 
A lakáshoz egy saját, 8 nm körüli pincerész is tartozik, de a közös pincerészeket is lehet tárolásra használni. A kert használata: a lakásához kijelölt kertrészt használja minden tulajdonos.

Bútorok: gépesített konyha, hálószobai gardrób, előszoba polcok és terasz garnitúra. 

Árkategóriájában kiváló ingatlan, fő erőssége az örökpanoráma, valamint a szép, rendezett és biztonságos környezet. 

Bérleti díj: 220 ezer Ft / hó + rezsi. (közös költség 11 ezer Ft) A Tulajdonos 2 havi kaució összegét kéri és 2 éves bérleti szerződést köt meg. 

Amennyiben további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ezt a kellemes hangulatú, augusztus 15-én már költözhető lakást, úgy hívja az Indra Ingatlant! 

KapcsolatÍrjon nekünk!