Ingatlan adatlap

Eladó ingatlan Zánka központjában, alig 500 méternyire a Balatontól!

Ár: 45 M Ft

Település: ZÁNKA

Alapterület: 554 m2
Telek terület: 1300 m2
Típus: Családi ház
Szoba: 13

 

 

 

Ritka természeti kincset, saját bővizű forrást birtokolhat az alább meghirdetett ingatlan új tulajdonosa Zánka központjában, alig 500 méternyire a Balatontól!

Kinek ajánlom e nagy alapterülettel rendelkező jól megépített, masszív szerkezetkész házat? Elsősorban vállalkozóknak, szálláshelyek kialakítására. Zánka népszerű a Balatonnál pihenők körében. A Balaton part, a Káli medence közelsége, a borturizmus, a környező látnivalók sok-sok embert csalogatnak ide. Az infrastruktúra jó, bevásárlási és egyéb lehetőségek 200 méteren belül megtalálhatóak. Minden adott egy kellemes nyaraláshoz. A ház még alkalmas pl. Öregek Otthonának, Vállalati Üdülőnek, Egészségközpontnak, Fitness és Jóga Központnak, Közösségi Háznak stb. Nem szabad kihagyni a nagyobb családokat sem, nekik is kellemes otthon kialakítására van lehetőségük. 

Az ingatlan környezete rendezett, mellette szépen parkosított – beépítésre nem kerülő – terület fekszik, mely a tér tágasságát növeli. 

A ház három szintjének nagysága: 120 nm pince, 277 nm földszint és 277 nm tetőtér. A tetőtér érdekessége, hogy 6 tartóoszlop tartja, így a leendő válaszfalak tetszőlegesen alakíthatóak ki. 

A szerkezetkész ház B30 téglából épült, tetejét Bramac cserép fedi. A pince kisméretű tömör téglából 4 rétegű szigeteléssel készült, száraz. A nyílászárók vörös fenyőből és tölgyből, hőszigetelt üvegekkel egyedileg készültek (nem kerültek beépítésre, de az ingatlan tartozékai közé tartoznak). 

Az ingatlan irányára: 45 MFt. Az ingatlan ára a jelenlegi készültségi szint és a jelenlegi mai bekerülési állapot figyelembevételével került megállapításra.

Amennyiben további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ezt a sok lehetőséget tartogató, saját forrással rendelkező ingatlant, úgy kérem, hogy hívja az INDRA Ingatlant!

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.

KapcsolatÍrjon nekünk!