Ingatlan adatlap

Eladó családi ház a Művészetek Völgyében, Taliándörögdön!

Ár: 115 M Ft

Település: Taliándörögd

Alapterület: 500 m2
Telek terület: 5300 m2
Típus: Családi ház
Ingatlan állapota: Átlagos
Fűtés: Gáz cirkó

Eladásra kínáljuk  Kapolcs ( Művészetek Völgye ) szomszédságában, az elmúlt több, mint 8 évben a családias hangulatáról, a „Lali fröccsről”, a mentás levendulás szörpjéről, a bundás zsömléiről méltán hírnevet szerzett birtokot Taliándörögdön, mely a Művészetek völgye egyik rendezvényhelyszíne, akárcsak maga az ingatlan. Délután beszélgetések, szieszta a hintaágyban, este filmvetítés, közben akusztikus koncertek, művészeti kiállítások és még sorolhatnám… Ez a vállalkozás egy igazi öröm munka, mely ráadásul folyamatos bevételt termel, így akár a megélhetést  is folyamatosan biztosítja  egy komplett család számára.

 

A Műemlékvédelem alatt álló  kúria L alakban helyezkedik el a telek utcafronti részén, párhuzamosan az utcával,  a vendégház pedig a kert távolabbi végében található, mindegy lezárva a nagy udvart, jelképesen elhatárolva a közösségi területeket.

 

A telek mérete 5.300 nm. Az intim nagyméretű udvar mellett a konyhakert és a gyümölcsös is az itt élők mindennapjait szolgálja, folyamatosan biztosítva a friss és bio élelmiszereket a család és a vendégek számára. A nagyméretű dongaboltozatú pince pedig az élelem tárolási lehetőségét is biztosítja.

 

A kúriában a nappali mellett 6 szoba, 3 fürdőszoba és konyha található. A vendégházban és az átalakított pajtában 6 különböző méretű apartman, valamint közösségi helyiségek találhatóak. Itt található a vendégek kedvence az úgynevezett füstös konyha is, mely az időnkénti rendezvények lebonyolításához is megoldást nyújt. A terület és az épületek nagysága további lehetőségeket nyújtanak.

 

A jelenlegi tulajdonosok  a gyerekeik „kirepülése” és a fővároshoz kötött munkahely miatt válnának meg szeretett otthonuktól.

 

Az ingatlan irányára 115 MFt, mely összeg a teljes berendezést tartalmazza.

 

Kérésre további képeket, leírásokat és alaprajzokat küldök. AZ INGATLAN MEGTEKINTÉSE KIZÁRÓLAG ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN LEHETSÉGES!

KapcsolatÍrjon nekünk!