Ingatlan adatlap

Egy igazi kúriózum Balatonfüreden! Teltházzal működő, elegáns kúria-hotel eladó. MÉLYEN ÁR ALATT!

Ár: 575 M Ft

Település: BALATONFÜRED

Alapterület: 1000 m2
Telek terület: 2500 m2
Ingatlan állapota: felújított
Szoba: 15

Egy igazi kúriózum Balatonfüreden! Teltházzal működő, elegáns kúria-hotel eladó. Ritka egyedi ajánlat. 

Balatonfüred műemlékei közül az egyik legrégebbi ingatlan. Művészeti értékkel is bíró épület, mely a 18.század végén, a 19. sz. elején épült nemesi borháznak, nyári laknak. A későbarokk, valamint a ritka Copf-stílusjegyeket viseli magán az ingatlan. 2007-ben teljeskörű restauráláson, illetve korszerűsítésen ment keresztül az épület, melynek eredményeképp színvonalas kúria-hotellé alakult. Az U-alakú ingatlan intimitása, korabeli varázsa modern, 21. századi tartalommal, belsőépítészettel keveredik. Nagy és sokszínű közösségi terei révén (borpincék, fogadóterem, oktatóterem, drinkbár, wellness-részleg, stb.) kitűnő helyszín céges- és baráti társaságok összejöveteleinek, csapatépítő tréningeknek és továbbképzéseknek, születésnapi- és esküvői rendezvényeknek.

Összes helyiség luxusmódon bútorozott, hol - az adottságoktól függően - modernebb stílusban, hol az antik dominanciájával berendezve.

A kúria kapacitása kb. 30 fő, melyből 11 két- ill. franciaágyas szoba a főépületben található (egy részük 2 ill. 3 hálószobás, beépített konyhás elegáns apartmanként, de önállóan is igénybe vehetően), ill. két udvari melléképület 2-2 lakóhelyiséggel, minikonyhával. Mozgássérült vendégeknek szabvány szerinti útvonalak, külön szoba és fürdő áll rendelkezésére. A parkosított udvarban - a zárt parkoló mellett - napozóterasz pihenőágyakkal, kerti ülőgarnitúrákkal, grillezési lehetőség biztosítja a kikapcsolódást. A wellness részlegnél 8 fős finn-szauna, ill. 3 fős infra-szauna segíti elő a relaxációt, felfrissülést.

 

Az ingatlan ára 575 MFt.

Amennyiben további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ezt az állandó megélhetést és presztízs életérzést biztosító különlegesen ritka ingatlant, úgy kérem, hogy hívja az Indra Ingatlant!

KapcsolatÍrjon nekünk!