Ingatlan adatlap

Dörgicsei Balatonfelvidéki stílusban épült luxus családi ház medencével és vendégházzal eladó!

Ár: 190 M Ft

Település: AZ INGATLAN ELKELT!

Alapterület: 410 m2
Telek terület: 1918 m2
Típus: családi ház
Ingatlan állapota: újszerű
Szoba: 7
Fürdő és WC: egyben is, külön is
Strandtól való távolság: 5 km
Fűtés: házközponti + cserépkályha
Légkondícionáló: van
Tetőtér: beépített
Parkolás: garázs

 

*** AZ INGATLAN ELKELT! *** AZ INGATLAN ELKELT! *** AZ INGATLAN ELKELT! ***

 

Kedves Érdeklődők, Befektetők, otthont Keresők!

A Balaton-felvidék gyöngyszemébe,DÖRGICSÉRE invitálom Önöket!

A felvidék kb.30-35 madárfajtája a kínált ingatlan légterét választotta vonulási sávjának,fáit,bokrait otthonának.

Ezek után én is jó szívvel ajánlom figyelmükbe e páratlan ingatlant, mely a falu központjában található. Igényes,rakott kőfallal határolt épület mind esztétikailag,mind használhatóságában kifogástalan. Stílusával tökéletesen illeszkedik a faluképbe. A népies külső megjelenést ( tornác,nádtető ) a legfejlettebb technológia ( fűthető medence, napelem stb.) egészíti ki. A háziak kiváló ízlését,a kertépítő mérnökök munkáját dicséri a lenyűgöző kert, mely a lakóépületet körbeveszi. Gondosságukra jellemző,hogy a kőfalat vadszőlővel futtatták be,így védve a növényzetet, illetve .a pázsitot a kőfalból kiáramló hőségtől.

A kertben vendégházat ( 60 m2 ),medencét,grillezőt,garázst ( 60 m2 ) találunk. A lakóépület utcafronti része az 1800-as években épült,csakúgy,mint a borospince. Az ingatlan 2017-ben teljes körű felújításon esett át,elnyerve mai formáját, műszaki-, gépészeti- felszereltségét.

Az épületbe lépve galériázott, nagy légterű, 50 m2-es nappali fogad bennünket. További földszinti helyiségek: konyha, étkező, hálószoba fürdővel. Szemet gyönyörködtető a nappali csempés kályhája, melyet erdélyi mester készített. A fürdőszoba színes-mintás mosdókagylói is az ő kezét dicsérik. A tető beépítésével nappali,2 szoba saját fürdőkkel került kialakításra. A garázs fölött (( külön bejárattal ) előtér, 2 szoba, fürdő található.

Az ingatlan kialakításakor a tulajdonos a minőségi anyagok beépítése mellett nagy gondot fordított arra is,hogy a lakás egységes,szellős legyen, lakóinak teret biztosítson, szolgálja azok minden kényelmét, elégítse ki esztétikai elvárásait.

Az ingatlan melletti két belterületi építési telek is megvásárolható. Ezek nagysága külön-külön 2000 nm. Áruk: 25MFt, illetve 35MFt. E terület megvásárlása lehetőséget ad további hasznosításra.( Lakóépület,turizmust kiszolgáló létesítmény,vagy akár lovarda építése )

Amennyiben további információra lenne szüksége, vagy meg szeretné tekinteni ezt a luxus kategóriában sorokható presztízs ingatlant, úgy hívja az INDRA ingatlant!

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.

KapcsolatÍrjon nekünk!