Ingatlan adatlap

DESIGN, MINŐSÉG és remek BEFEKTETÉSI lehetőség a régió leggyorsabban fejlődő városában, Balatonfüreden.

Ár: 89 M Ft

Település: Balatonfüred

Alapterület: 98 m2
Telek terület: 2500 m2
Típus: társasházi lakás
Ingatlan állapota: új építésű
Komfort: összkomfort
Tájolás: dél
Épület szintjei: 2
Emelet: fsz.
Szoba: 3
Erkély: 20 + saját kertrész
Fürdő és WC: egyben is, külön is
Strandtól való távolság: 1200 méter
Fűtés: hőszivattyú
Kilátás: panorámás
Kertkapcsolatos: igen
Parkolás: kerti beálló

DESIGN, MINŐSÉG  és remek BEFEKTETÉSI lehetőség a régió leggyorsabban fejlődő városában, Balatonfüreden.

A Tamás-hegy alsó részén épülő, luxus társasházi lakásokat ajánlok figyelmükbe, melyeket az élhető nagyságú terek, nyugodt környezet, tágas kert (2500 nm) és nem utolsósorban a szép balatoni és tihanyi panoráma jellemez.

A különleges formavilág a Singer Építész Stúdió munkájának gyümölcse.  Két épület, összesen 6 lakással. Az épületek teljesen egyformák, mindkettőben 2 földszinti lakás és 1 penthouse kerül kialakításra.

A hirdetésben szereplő lakás az A vagy a B épület egyik földszinti lakása. Alapterület: 90 nm + 20 nm terasz + 39 nm kizárólagosan saját használatú kert. Helyiségek: nappali, konyha, étkező, 2 hálószoba, vendég toalett,  fürdőszoba és terasz közvetlen kertkapcsolattal.

A lapos és magastető játéka – egyedi megjelenést kölcsönöz az épületnek. A tetőfedést a Prefa fémlemezes rendszerével oldották meg. A hosszútávon is szép és időtálló minőség miatt kompozitpanel került a házak külső burkolására.

Műszaki megoldások: a  szerkezet Porotherm 30 N+F téglával, vasbeton pillérekkel készült. A lakások közti falak SILKA mészhomok hang gátló téglával kerülnek elválasztásra, a belső válaszfalak 10 cm téglablokkok. Az ablakok 3 rétegű alumínium nyílászárókkal készültek. Az épületek fűtése korszerű hőszivattyús megoldással került kialakításra.

Várható átadás: 2019. nyara.

Az itt meghirdetett kertkapcsolatos lakás ára: 89 MFt.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette az érdeklődését, további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ezt az esztétikus, szép panorámával rendelkező társasházi lakást, úgy hívja az INDRA Ingatlaniroda számát!

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.

KapcsolatÍrjon nekünk!