Ingatlan adatlap

DESIGN, MINŐSÉG és remek BEFEKTETÉSI lehetőség a régió leggyorsabban fejlődő városában, Balatonfüreden.

Ár: 155 M Ft

Település: AZ INGATLAN ELKELT!

Alapterület: 133 m2
Telek terület: 2500 m2
Típus: társasházi penthouse lakás
Ingatlan állapota: új építésű
Komfort: luxus
Tájolás: dél
Épület szintjei: 2
Emelet: 1
Szoba: 4 + gardrób
Erkély: 53
Fürdő és WC: egyben is, külön is
Strandtól való távolság: 1200 méter
Fűtés: hőszivattyú
Kilátás: panorámás
Parkolás: kerti beálló

AZ INGATLAN ELKELT! *** AZ INGATLAN ELKELT! *** AZ INGATLAN ELKELT!

 

DESIGN, MINŐSÉG  és remek BEFEKTETÉSI lehetőség a régió leggyorsabban fejlődő városában, Balatonfüreden.

A Tamás-hegy alsó részén épülő, luxus társasházi lakásokat ajánlok figyelmükbe, melyeket az élhető nagyságú terek, nyugodt környezet, tágas kert (2500 nm) és nem utolsósorban a szép balatoni és tihanyi panoráma jellemez.

A különleges formavilág a Singer Építész Stúdió munkájának gyümölcse.  Két épület, összesen 6 lakással. Az épületek teljesen egyformák, mindkettőben 2 földszinti lakás és 1 penthouse kerül kialakításra.

A hirdetésben szereplő lakás az A vagy a B épület felső penthouse lakása. Alapterület: 133.48 m 2 + 57.31 m 2 Helyiségek: nappali, konyha, étkező, 3 hálószoba, gardrób, előtér, vendég toalett, két fürdőszoba és két terasz.

A lapos és magastető játéka – egyedi megjelenést kölcsönöz az épületnek. A tetőfedést a Prefa fémlemezes rendszerével oldották meg. A hosszútávon is szép és időtálló minőség miatt kompozitpanel került a házak külső burkolására.

Műszaki megoldások: a  szerkezet Porotherm 30 N+F téglával, vasbeton pillérekkel készült. A lakások közti falak SILKA mészhomok hang gátló téglával kerülnek elválasztásra, a belső válaszfalak 10 cm téglablokkok. Az ablakok 3 rétegű alumínium nyílászárókkal készültek. Az épületek fűtése korszerű hőszivattyús megoldással került kialakításra.

Várható átadás: 2019. nyara.

Az itt meghirdetett penthouse lakás ára: 155 MFt.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette az érdeklődését, további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ezt a szép panorámával rendelkező ingatlan, úgy hívja az INDRA Ingatlaniroda számát!

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.

KapcsolatÍrjon nekünk!