Ingatlan adatlap

Déli fekvésű, szép panorámájú, több generáció számára is alkalmas exkluzív családi ház eladó Budapesten, a IIA kerületben!

Ár: 199 M Ft

Település: Budapest

Alapterület: 435 m2
Telek terület: 1005 m2
Típus: többgenerációs családi ház
Ingatlan állapota: jó állapotú
Komfort: összkomfort - luxus
Tájolás: dél
Szoba: 11
Fürdő és WC: egyben is, külön is
Fűtés: cirkó + kandalló
Tetőtér: beépített
Kilátás: panorámás
Kertkapcsolatos: igen
Parkolás: 3 autónak garázs + 4 beálló a kertben
Villany: van
Víz: van
Gáz: van
Csatorna: van

Déli fekvésű, szép panorámájú, jó infrastruktúrával rendelkező, több generáció számára is alkalmas exkluzív családi ház eladó! TÁRSASHÁZZÁ, IKERHÁZZÁ ALAKÍTHATÓ!

Hársakalján, természetvédelmi terület közelében eladó egy 1990-ben épített, 2004-ben igényesen felújított reprezentatív ingatlan. A ház akár magán célokra, akár szálláshely üzemeltetésére, akár cég székhelyeként is kiváló, mivel egymástól elkülöníthető egységekből áll.

Helyiségek:

Földszint: 113 m2

        előtér, konyha, étkező, kamra,  mosókonyha és nagy méretű panorámás terasz

Emelet: 168 m2

            3 nappali, 1 társalgó, 2 dolgozó, 1 háló, 1 fürdő + szauna, panoráma terasz

Tetőtér:150 m2

           4 szoba, 4 fürdő

 

A ház fűtése az alsó szinten radiátoros, a felső szinten padlófűtés (2 kazán). Ezeken kívül meg kell említeni a 4 db dísz-, illetve működő kandallót is.

Az ingatlan számos egyéb extrával rendelkezik: márvány lépcső, egyedi  nyílászárók, kovácsoltvas díszítő- és térelválasztó, riasztó. A kert körbekerített, rendezett.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, mivel pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (57/64/64A/264-es buszok) Hűvösvölgy végállomásától. Közelben található a Stop Shop és a Széphalom bevásárló központ, valamint több Nemzetközi iskola is.

 

Irányár: 199 M Ft

 

Amennyiben hirdetésünk felkeltette az érdeklődését, további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ezt a déli fekvésű, rendkívül világos és szép panorámájú luxus  ingatlan, úgy hívja az INDRA Ingatlaniroda számát!

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.

KapcsolatÍrjon nekünk!