Ingatlan adatlap

BALATONSZENTGYÖRGYI CSALÁDI HÁZ...

Ár: 49.4 M Ft

Település: Balatonszentgyörgy

Alapterület: 100 m2
Telek terület: 1282 m2
Típus: családi ház
Ingatlan állapota: jó
Komfort: duplakomfortos
Szoba: 3
Erkély: 10 nm
Fűtés: gázkazán + cserépkályha + vegyes tűzelésű kazán
Tetőtér: beépíthető

BALATONSZENTGYÖRGYI CSALÁDI HÁZ...

 

Balatonszentgyörgy nyugodt mellékutcájában, a központ közelében eladó egy családi ház! Állandó lakhatásra, nyaralásra vagy akár kiadásra is ideális! A telek a mérete miatt alkalmas háziállatok tartására is pl. tyúkok, libák, nyulak stb. Ehhez a melléképületek adottak.

Balatonszentgyörgy a Balaton délnyugati csücskénél fekszik, a Zala folyó és a 7-es főút között, a Kis-Balaton Természetvédelmi Terület határában. Megközelíthetősége kiváló! A környéken számos kirándulási és fürdési lehetőség is van. Kerékpárút a közelben.

A telek 1282 nm nagyságú, termő gyümölcsfákkal telepített. Fúrt kút teszi a locsolást gazdaságossá.

Az épület bejárata fedett teraszon – mely kiülésre is alkalmas - keresztül közelíthető meg. Belépve amerikai konyhás nappaliba/étkezőbe jutunk. Ebből nyílnak a helyiségek: két nagy méretű szoba, egy kisebb szoba, fürdőszoba, vendég mosdó/zuhany/toalett, kamra. A kazánház az egyik fürdőből nyílik és az udvar felől is van bejárata.

A családi ház közel 100 nm nagyságú, tetőtere részben beépíthető. Az épület végében műhely, tároló, fáskamra, fészer és egyéb tároló helyiségek találhatóak. Fedett gépkocsi beálló is van a kertben, és a vendégek számára is van parkolási lehetőség a kertben.

 

KapcsolatÍrjon nekünk!