Ingatlan adatlap

Balatonfüred egyik legújabb és legigényesebb lakóparkjában eladó egy 4 szobás, Tihanyra is panorámás, világos első emeleti lakás! Lift van! Építés éve: 2019.

Ár: 65 M Ft

Település: AZ INGATLAN ELKELT!

Alapterület: 65 m2
Telek terület: 3000 m2
Típus: társasházi lakás
Ingatlan állapota: új építésű
Komfort: összkomfort
Címe: Lóczy Lajos utca 44.
Tájolás: dél
Épület szintjei: 3
Emelet: 1
Lift: van
Szoba: 4
Erkély: 18
Fürdő és WC: egyben is, külön is
Strandtól való távolság: 1 km
Fűtés: geotermikus
Kilátás: Tihanyra panorámás
Parkolás: mélygarázs + felszíni beálló
Pince: tároló 4 nm
Akadálymentesített: igen
Villany: van
Energetikai tanúsítvány: AA++
Víz: van
Csatorna: van

*** AZ INGATLAN ELKELT! *** AZ INGATLAN ELKELT! *** AZ INGATLAN ELKELT! ***

 

Balatonfüred egyik legújabb és legigényesebb lakóparkjában eladó egy 4 szobás, új építésű, Tihanyra is panorámás, déli fekvésű, világos első emeleti lakás! Lift van! Építés éve: 2019.

Az Admirál Házak Lakópark a Tamás-hegytől délre, a csendes arácsi városrész legszebb utcájában, a Lóczy Lajos utcában található. A közlekedés kiváló, mivel a buszmegálló közvetlenül itt található, a balatonarácsi vasútállomás 600, a Balaton egyik legszebb strandja, az Eszterházy strand pedig 1.400 méternyire található. Bevásárlási lehetőség 250 méternyi távolságban. Óvoda, iskola, egészségügy, templom 500 méteren belül. Az infrastruktúra kiváló!

Műszakilag és technikailag is magas minőségű a Lakópark!
Falazat: 30 cm nútféderes tégla + 15 cm EPS hőszigetelés + homlokzati hőszigetelő vakolat.
Nyílászárók: 3 rétegű hőszigetelt üvegezés. Belső nyílászáró: biztonsági bejárati ajtó. Korlátok: rozsdamentes acélt tartó és üveg betét.
Gépészet: a lakások fűtése és hűtése távoli indítással, interneten keresztül is lehetséges, ICON professzionális automatika felület hűtő-fűtő rendszer segítségével. A gépészeti rendszer kialakításánál nagy hangsúlyt kapott a környezet terhelés minimalizálása. A takarékos energiafelhasználás érdekében a mai technikai színvonalnak megfelelően 6 db NIBE gyártmányú levegő-víz hőszivattyús rendszer került kiépítésre. Az épület tetején napelemek termelik a közösségi terek áramellátását.

A lakás helyiségei: előtér, vendég mosdó, nappali – konyha – étkező egy légtérben, fürdőszoba, folyosó, 3 hálószoba, két erkély, az egyik déli, a másik pedig délnyugati panorámával.

Az ingatlanhoz igény szerint külön megvásárolható az egyik legjobb parkolóhely a mélygarázsban.  Ára 4,5 MFt.

Extrák: motoros redőny minden ablakon és erkélyajtón, szúnyogháló, riasztó rendszer, egyes helyiségekben padlófűtés a tárolóban konnektor kiépítve.

KÉRÉSRE RÉSZLETES ÉPÍTÉSZETI ÉS MŰSZAKI LEÍRÁST KÜLDÖK!

Az ingatlan eladási ára: 65 MFt. Az ár egy tárolót és egy felszíni gépkocsi beálló is tartalmaz. A teljes berendezés külön megbeszélés tárgyát képezheti.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette az érdeklődését, további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ezt az esztétikus, tihanyi panorámával is rendelkező társasházi lakást, úgy hívja az INDRA Ingatlaniroda számát!


FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.

 

KapcsolatÍrjon nekünk!