Ingatlan adatlap

Álomingatlan! Balatonfüredi örök panorámás, minden igényt kielégítő luxus villa a város központjához pár perces sétára!

Ár: 280 M Ft

Település: AZ INGATLAN ELKELT!

Alapterület: 380 m2
Telek terület: 1837 m2
Típus: családi ház
Ingatlan állapota: kiváló állapotú
Komfort: luxus
Tájolás: dél
Szoba: 8
Félszoba: 2
Fürdő és WC: egyben is, külön is
Fűtés: cirkó+cserépkályha
Kilátás: panorámás
Pince: van
Villany: van
Víz: van
Gáz: van
Csatorna: van

AZ INGATLAN ELKELT! *** AZ INGATLAN ELKELT! *** AZ INGATLAN ELKELT!

PANORÁMÁS ÁLOMINGATLAN BALATONFÜREDEN!

Minden igényt kielégítő, hegyoldali fekvésű, zavartalan, örök panorámás luxus villa a város központjához pár perces sétára! A villa megtekintésekor a különlegességek és egyedi megoldások sorozatát találjuk.

Impozáns " látvány " a kert beépítése, mely a tulajdonosok és kertépítő mérnökök fantáziáját dicséri. Találunk itt cserjéket, virágágyásokat, árnyat adó fákat, különleges, nálunk ritkán megjelenő dél-amerikai növényeket. . A kert további " felépítményei " külön-külön épületben: 2 szobás vendégház, fedett bár, 15 fős söröző ,boros pince, medence ( 6x11 ) római lépcsővel, gépházzal. Az ingatlan kőbástyával körbekerített, biztosítva így a teljes intimitást.

A főépület, mely egy 3 szintes luxus lakóház, mind élhetőség szempontjából, mind esztétikailag kifogástalan. Déli tájolása lehetőséget ad arra, hogy a hatalmas üvegportálok szabadon engedhessék be a napfényt. Minden szinten nappali, 2 hálószoba, gépesített , beépített konyha, 2 fürdő WC-vel található. A három szinthez ( 2 külön bejárattal ) 4 fedett terasz kapcsolódik.

A technikai felszereltség többek között: klíma, riasztórendszer, automata kapus garázs, kovácsoltvas rácsok, öntöző rendszer, esővíz gyűjtők, a gázközponti fűtése radiátorokkal,ill padlófűtéssel megoldott.

Az ingatlan ára 280 MFr, mely a teljes berendezést tartalmazza.

És akkor vissza a különlegességekhez! Igényes bútorok, kandallók, mediterrán színek, formák, az antik és a modern kellemes kavalkádja. Több, az 1700-as évekből származó nagy értékű bútor, antik lámpák ejtenek ámulatba! Ajánljuk mindenkinek, akik igényes, különleges ingatlant keresnek, nagy társaságot kedvelők, összeköltözők, hazatelepülők, vagy akár cégek részére. Ezzel az ingatlannal biztosan elismerést vált ki!

Amennyiben további információra lenne szüksége, vagy meg szeretné tekinteni ezt a panorámás presztízs ingatlant, úgy hívja az INDRA ingatlant!

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSÚ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.

KapcsolatÍrjon nekünk!