Ingatlan adatlap

A művészetek városának szomszédságában, Leányfalun eladó egy mediterrán hangulatú, igényes családi ház.

Ár: 189 M Ft

Település: *** AZ INGATLAN ELKELT! ***

Alapterület: 450 m2
Telek terület: 3015 m2
Ingatlan állapota: újszerű
Komfort: összkomfort - luxus
Tájolás: kelet
Szoba: 8
Strandtól való távolság: 500 méter
Fűtés: geotermikus + napelem

*** AZ INGATLAN ELKELT! ****** AZ INGATLAN ELKELT! ***AZ INGATLAN ELKELT! ***

 

IGÉNYESEKNEK! A MŰVÉSZETEK VÁROSÁNAK SZOMSZÉDSÁGÁBAN, A TISZTA LEVEGŐJŰ LEÁNYFALUN ELADÓ EGY MINŐSÉGI, MEDITERRÁN HANGULATÚ INGATLAN! TÁGAS TEREK, INTIM KERT, KÖRNYEZETTUDATOSSÁG ÉS ENERGIATAKARÉKOSSÁG JELLEMZI AZ INGATLANT! ... és ez még nem minden!
Ritka az olyan ingatlan, ahol az anyagok kiválasztására és a kivitelezés minőségére ennyire odafigyeltek volna. Ez a 2008-ban, saját részre épült, családi ház a legkorszerűbb technikai fejlesztésekkel a környezettudatosság és az energiatakarékosság jegyében épült. A ház havi rezsije kb. 10 ezer forint havonta, ami a geotermikus hűtés/fűtés rendszernek, a napelemeknek, a külső hőszigetelésnek és a saját kútnak is köszönhető. A ház számos extrával felszerelt: távirányítós automata kapu és garázsajtó, távfelügyelethez bekötött riasztó rendszer, automata öntözőrendszer, egyedi tömör fa nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel, motoros napellenző, szúnyogháló, cserépkályha, videós kaputelefon belső kommunikációval stb.
Az ingatlant a természetet kedvelő, Duna közelségét szerető (nem árterület!) családoknak ajánlom, akik szeretik a hatalmas intim kertet, a nagy teraszt (medence előkészítve a kiállásokkal), a tágas és világos tereket.
Amennyiben hirdetésünk felkeltette az érdeklődését, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ezt az energiatakarékos, luxus ingatlant, úgy kérem hívja az Indra Ingatlan számát!

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.

 

KapcsolatÍrjon nekünk!