Ingatlan adatlap

Ár: 119 M Ft

Település: FONYÓD

Alapterület: 66 m2
Típus: lakás
Ingatlan állapota: újszerű
Komfort: összkomfort
Épület szintjei: 4
Emelet: 2
Lift: van
Szoba: 3
Erkély: 11 nm
Fűtés: házközponti + klíma
Légkondícionáló: van
Parkolás: saját beálló
Pince: van (tároló kb. 6 nm)

ELEGÁNS HELYEN, ELEGÁNS LAKÁS A FONYÓDI VILLASORON...

ELHELYEZKEDÉS

Fonyód a Balaton déli partján, a Nagy-Berek mellett fekszik. Népszerű üdülőhely és kikötőváros. Két hegye van a városnak, a 207 méter magas Sipos-hegy és a 233 méteres Vár-hegy, melyekről gyönyörű panoráma nyílik a tóra. A századforduló tájékán egy előkelő – Balatonra panorámás - villasor épült dr. Szaplonczay Manó megyei tisztifőorvos kezdeményezésére. Az ingatlan a Szaplonczay sétány első háza, közvetlenül az elegáns villasor elején.

ÉPÜLETEGYÜTTES
Az Edison Villa Fonyód egyik legszebb részén, a műemlék jelentőségű villasoron, a Panoráma sétány mellett. Négyszintes liftes, korszerű épület, a lift a mélygarázsból indul. A kert gyönyörűen parkosított.

LAKÁS
Okosotthon, telefonon keresztül is vezérelhető a fűtés, a klíma, a világítás és a redőnyök.
Egyedi beépített bútorokkal, minőségi (AEG) gépekkel és egyedi konyhabútorral felszerelt. Helyiségek: amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, kádas fürdőszoba, külön toalett, háztartási helyiség (AEG mosó- és szárítógéppel), előtér és egy kellemes méretű, zöldre néző erkély.

Extrák: biztonsági bejárati ajtó, riasztó, minden helyiségben tűzérzékelő, lamellás szúnyoghálók, alumínium redőnyök, minden bútor és világítótest új – az ár ezeket is tartalmazza. Minden berendezés / gép számlával és jótállással rendelkezik.
Fűtés: házközponti, radiátoros fűtés egyedi méréssel + Samsung hűtő-fűtő klímák.
Parkolás: felszíni gépkocsibeálló
Tárolás: 3 db összenyitott tároló, kb. 4,5 nm. Hossza miatt beférnek a kerékpárok, a kajak stb.

ÁR
Az ingatlan ára 119 MFt. Az ár a személyes tárgyakat / dísztárgyakat leszámítva tartalmazza a teljes berendezést. Továbbá tartalmazza a felszíni gépkocsibeállót és a tárolót is.
Kérésre alaprajzot küldök.

Amennyiben további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ezt a kiváló helyen található, új ingatlant, úgy kérem, hogy hívjon!

KapcsolatÍrjon nekünk!