Ingatlan adatlap

22 hektáros, teljesen önellátó luxus tanyabirtok eladó Újlengyelben

Ár: 282 M Ft

Település: Újlengyel

Alapterület: 300 m2
Telek terület: 22000 m2
Ingatlan állapota: Újszerű
Komfort: Luxus
Szoba: 10
Fürdő és WC: Egyben és külön is
Fűtés: Gáz cirkó
Víz: Van
Gáz: Van
Csatorna: Van

VIDEÓ: https://youtu.be/VCL9BjPPXiU

 

22 hektáros, teljesen önellátó, több generációnak is alkalmas luxus tanyabirtok, igényes felszereltséggel, intim, biztonságos környezetben eladó!

Szakadjon el a városi kiszolgáltatott létből és kezdjen új életet egy minden igényt kielégítő, az ingatlanpiacon egyedülálló tanyán! Itt mindent megtalál, ami a mindennapi kényelmes élethez szükséges! Élvezze a természet és a szabadság szépségét, érzését!

ELHELYEZKEDÉS:
A birtok Budapesttől mindössze 30 kilométernyire, biztonságos, iparűzési adómentes község erdős területén, Magyarország közepétől néhány kilométernyire található. A községben évek óta nincs bűneset, biztonságos település. A külterületi részeket a Polgárőrség és a Vadásztársaság vigyázza.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG:
A fővárostól az M5 autópályáról lehajtva, kb. 7-8 percnyire aszfaltozott úton haladva - az utolsó 1 km pedig személyautóval is jól járható homokos földúton – közelíthető meg.


BIRTOKKÖZPONT:
Tulajdoni lapon szereplő megnevezés: 5.755 nm „kivett terület lakóház udvar”.
Körbekerített, biztonsági kamerarendszerrel ellátott egység. Ez a terület az építményekkel együtt külön is megvásárolható. Ez azonnal megvehető, azonnal költözhető. Nem szükséges külön engedély, nem kell Aranykalászos Gazda végzettség hozzá!

LAKÓÉPÜLET:
300 nm + részben beépített tetőtér + vendégház.

Az épület eredetileg 1952-ben, tanyasi iskolának épült. 2012-ben, a jelenlegi Tulajdonos teljes körű esztétikai és műszaki felújítást végeztettt. A főfalakon kívül itt minden új, beleértve a tetőt és az összes vezetéket valamint a fűtésrendszert is.


A ház főbejárata a tornácról nyílik, ahonnan azonnal a 62 nm nagyságú nappali / étkezőbe jutunk. A tágas, ízlésesen berendezett tér igen impozáns és barátságos hangulatú. A középpontjában Győre Emília iparművész által tervezett és készített, nyitott ajtóval is működtethető kemence található, amely mind esztétikailag, mind funkcionálisan jó választás volt. A központi tér szerves folytatása az egyedi bútorokkal beépített, gépesített tágas konyha, melynek éke a 100 éves vízmelegítős csikós tűzhely.
A nappali részből egy közösségi helyiségbe jutunk, innen nyílnak a tágas, saját fürdőszobával rendelkező szobák. A központi tágas fürdő szaunával, exclusive aranyozott mozaik díszítéssel és prémium szaniterekkel ellátott.

A tetőtér részben beépített, de a kiállások a fűtéshez és a vizes helyiségekhez megvannak. A jelenlegi szobák száma 8, de a tetőtér teljes beépítésével még min. nagy területű 2 szoba alakítható ki.

További extrák:
-kerti grillező: búbos kemence, argentin grill és halfüstölő – minden prémium minőség!
-vendégház
-kerti tó finn stílusú faházzal, meditációs domb vízeséssel
-sport: kosárpálya, fedett asztalitenisz, kispályás foci stb.
-fedett gépkocsi beállók
-2 pince, tárolók, műhelyek stb.

LOVAS SPORTOK:
A birtok kiválóan alkalmas a lovas sportok szerelmeseinek is! 5 igényes boksz van (akár bértartásra is) valamint adott a lovak számára a legideálisabb talaj a mintegy 10 km hosszúságú homokos földút, mely közvetlenül a birtok mellett helyezkedik el. Ritka kincs az ilyen terep a lovas sportot kedvelőknek.


GAZDASÁG / ÖNELLÁTÁS:

Mezőgazdaság és állattartás:
-Állatok: 5 bokszos lóistálló (kifutóval, fagymentes itató, gumiszőnyeg) közvetlen kijárattal a 4 hektáros legelőre. A birtok mellett 10 km hosszúságú homokos földút, mely kiváló terep a lovak számára. Ólak: sertés, nyúl, szárnyasok és kérődzők számára.
-Növények: gyümölcsfák, zöldség- és fűszer kert, takarmány, erdőgazdálkodás
-Ipari létesítmények: húsfeldolgozó, füstölő és egyéb ipari lehetőségek

A gazdaság gépesített: minőségi traktorok, fűnyíró és egyéb berendezések a vételár részét képezik.

Önellátó birtok: az ivóvíz tisztaságú fúrt kút (a vízhálózat kialakítva a teljes területen) , az áramot napkollektorok termelik, a szennyvíz 3 fázisú bio szennyvíztisztítóval megoldott, amely gyökérzónás öntözésre is alkalmas, a fűtés pedig egyszerűen és többféle biztonságos módon is működik (automatizált Pellet kazán + bálás kazán + kemence + padlófűtés)

Béke, nyugalom, gyönyörű környezet, szabadság, függetlenség, madárcsicsergés …

MEZŐGAZDASÁGI FÖLDTERÜLETEK:
21,5 hektár – ezen területek megvásárlásához Aranykalászos Gazda képesítés szükséges!
Birtok: vágásérett akác és nyár, akác erdő, rét/legelő és szántó

AZ INGATLAN ÁRA: 800.000 EURÓ AZ ÁR TARTALMAZZA A LAKÓINGATLANT - TELJES BERENDEZÉSSEL EGYÜTT - , VALAMINT A 22 HEKTÁROS MEZŐGAZDASÁGI FÖLDTERÜLETET.

Az ingatlan azonnal költözhető!

KÉRÉS ESETÉN TOVÁBBI RÉSZLETESEBB INFORMÁCIÓT ÉS ALAPRAJZOT KÜLDÜNK! KIZÁRÓLAG MEGFELELŐ ANYAGI HÁTTÉRREL RENDELKEZŐ ÉRDEKLŐDŐK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK!

KapcsolatÍrjon nekünk!