Ingatlan adatlap

Exluzív ajánlat! További fejleszthető luxus Boutique Hotel Siófokon az Aranyparton

Ár: 570 M Ft

Település: Siófok

Alapterület: 1114 m2
Telek terület: 1801 m2
Ingatlan állapota: új építésű, de egy része még befejezésre vár
Komfort: luxus
Szoba: 18 +

Exkluzív ajánlat! Eladó Boutique Hotel Siófokon, az Aranyparton. Tradicionális stílus a legmodernebb és legigényesebb technikai és építészeti megoldásokkal. 

Az INDRA Ingatlaniroda vételre ajánlja ezt az új építésű, 2018-ban átadott luxus BOUTIQUE HOTELT, mely jelenleg 18 szobával és éttermi résszel üzemel, de a teljes project befejezése után hatalmas lehetőséget tartogat, mivel minden adott további szobák, luxus apartmanok és penthouse lakások közeljövőben beindítható üzemeltetéséhez, valamint egy két utcáról is megközelíthető 300 nm-es étterem komplexum kialakításához és megnyitásához. A kert mérete a medence kialakítását is engedi és az egyéb wellness egységek elhelyezésére is van hely. Ehhez az engedélyek és a technikai előkészítések megtörténtek.

Az ingatlan a Balaton partjától mindössze 250 méternyire fekszik, Siófok központi részén, közel a strandhoz és a hajóállomáshoz. Az ősfás utca rendezett, a környező ingatlanokat tradicionális balatoni villák és ízléses új építésű ingatlanok adják.

A hotel kialakításnál elsődleges szempont a TERMÉSZETES ÉS LUXUS építőanyagok és berendezések kiválasztása volt. Itt minden márvány, onix, mahagóni, lávakő stb. Minden bútor és berendezés egyedi kivitelezésű mestermunka. A technikai megoldások és szolgáltatások messze túlmutatnak a Magyarországon megszokottakon, így a jelenlegi vendégkör igen igényes.

Az 570 MFt-os vételár tartalmazza a teljes üzemeltetéshez szükséges építési anyagokat, valamint a szobák berendezéséhez szükséges bútorokat, felszereléseket.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette az érdeklődését, további információra, alaprajzra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ez kuriózum luxus ingatlant, úgy hívja az INDRA Ingatlaniroda számát!

KapcsolatÍrjon nekünk!