Ingatlan adatlap

Egyedülálló, exkluzív ajánlat a balatoni ingatlanpiacon! Lábunk alatt a Balaton!

Ár: 280 M Ft

Település: Badacsonytomaj

Alapterület: 120 m2
Telek terület: 3650 m2
Ingatlan állapota: újszerű
Tájolás: dél

Ha valami igazán különlegesre vágyik a Balatonfelvidéki Nemzeti Park területén! Egyedülálló, exkluzív ajánlat a balatoni ingatlanpiacon!

 

Most Öné lehet - az egész Balatont beleértve -, a magyar tenger legmagasabb pontján lévő ingatlan! Ha kedveli a „lábunk alatt a Balaton” érzését, akkor ez a hirdetés Önnek szól. A panoráma Tihanytól egészen a Kis-Balatonig terjed.

 

Ybl-díjas építész tervei alapján, igényesen újult meg és egy új szárnnyal bővült ki az 1927-ben bazaltkőből épített pince- présház. Az új épületrész, mely egy dupla belmagasságú nappali és konyha funkciót biztosít, szinte észrevétlenül olvad egybe a régi fagerendás mennyezetű terekhez. A lakótér 120 nm nagyságú.

 

A 3650 nm nagyságú terület, öt bazalt támfalakkal kialakított teraszból áll. Az alsó terasz gondozott kert, a felsőbb teraszok füvesített területek gyümölcsfákkal, mandulafákkal, fügebokrokkal. A középső teraszon kéknyelű szőlő van telepítve, ezt a Balatonfelvidék egyik neves borásza gondozza.

 

Az ingatlan páratlan atmoszféráját a mediterrán hangulatú mikroklíma biztosítja. Itt minden térnek sajátos, egyedülálló varázslata van; a panorámának, a Badacsony hegynek, a ház körüli gondozott kertnek, a fedett kiülőnek...

 

A ház három szobás, nagy nappalival, kandallóval, beépített padlástérrel. Minden részlet igényesen lett megtervezve és kivitelezve, a nyílászárók és beépített bútorok egyedi asztalosmunkával készültek. Fűtés: kandalló. Víz: két vízrendszere van, külön ciszternákkal (saját kút fúrására van lehetőség). Szennyvíz: zárt derítő.   

 

A ház rendezett, hibátlan állapotban van, akár azonnal beköltözhető.

 

Az ingatlan irányára: 700.000 Euro.

 

Kérésre további képeket, alaprajzot és videófelvétel küldök.

 

Amennyiben személyesen is szeretné megtekinteni ezt az egyedülálló helyen fekvő, stílusos ingatlant, úgy hívja az Indra Ingatlant!

 

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.

KapcsolatÍrjon nekünk!