Ingatlan adatlap

A BALATONTÓL 25 MÉTERNYIRE, SAJÁT LEJÁRATTAL A TÓHOZ, eladó egy zánkai családi ház!

Ár: 90 M Ft

Település: AZ INGATLAN ELKELT!

Alapterület: 220 m2
Telek terület: 1010 m2
Típus: többgenerációs családi ház
Ingatlan állapota: jó állapotú
Komfort: luxus
Tájolás: dél
Lift: 6
Fürdő és WC: egyben is, külön is
Strandtól való távolság: 25 méter
Fűtés: cirkó+cserépkályha
Kilátás: panorámás

 

AZ INGATLAN ELKELT! *** AZ INGATLAN ELKELT! *** AZ INGATLAN ELKELT!

A BALATONTÓL 25 MÉTERNYIRE, SAJÁT LEJÁRATTAL A TÓHOZ, eladó egy barátságos, minden igényt kielégítő, több generáció számára, vagy befektetésre (kiadásra) is alkalmas családi ház. Zánka rendezési tervében csónak kikötő épül a közeli partszakaszon.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, hiszen a Balaton közelsége mellett számos kirándulási úticél van a közelben - a teljesség igénye nélkül -; Hegyestű, Káli medence, Tihany, Balatonfüred és Szigliget. A ház megközelíthetősége kiváló akár közúton, akár vasúton.

Az épület három szintjén a következő helyiségek vannak:

Földszint: előszoba, nappali, étkező, konyha, háló, fürdőszoba, valamint nyitott és fedett terasz.

Emelet: közlekedő, nappali, fürdőszoba és három hálószoba, panoráma terasz.

Kertkapcsolatos alagsor: garázs, nyári konyha, hobbi szoba, háztartási helyiség, fürdőszoba, kamra és tároló.

KÉRÉSRE ALAPRAJZOT KÜLDÖK!

Az 1994-ben épült házat a Tulajdonos saját részre építtette, így az építési anyagok igényesek, még a mai kor követelményeinek is megfelelnek (márvány, tölgyfa lépcsők, tölgyfa parketta stb.) Technikai tulajdonságok: gáz cirkó (+elektromos kazán is kialakítva), cserépkályha, szigetelt falak, Sofa fa nyílászárók, melyeket az északi oldalon már műanyagra cseréltek. A tető héjalása Bramac. A házat folyamatosan karbantartották, így állapota kiváló.

Rendezett tulajdonviszonyokkal rendelkező ingatlan, mely akár állandó lakhelyként, akár nyaralóként, akár üzleti célokra is tökéletesen megfelel.

Irányár: 90 MFt.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette az érdeklődését, további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ezt a panorámás, vízközeli ingatlant úgy hívja az INDRA Ingatlaniroda számát!

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.

KapcsolatÍrjon nekünk!