Ingatlan adatlap

XII. kerületi elegáns, stílusos 210 nm-es reprezentatív luxuslakás eladó a Sashegyen

Ár: 235 M Ft

Település: AZ INGATLAN ELKELT!

Alapterület: 210 m2
Típus: Lakás
Ingatlan állapota: Újszerű
Komfort: Luxus
Épület szintjei: Kettő
Emelet: 1
Lift: Van
Szoba: 5
Fűtés: Gáz cirkó
Kilátás: Panorámás
Parkolás: Garázs
Víz: Van
Gáz: Van
Csatorna: Van

*** AZ INGATLAN ELKELT! ****** AZ INGATLAN ELKELT! ****** AZ INGATLAN ELKELT! ***

 

XII. kerületi elegáns, stílusos 210 nm-es reprezentatív luxuslakás eladó a Sashegyen!

AZ INGATLAN HELYSZÍNE:

Madárcsicsergős idill, biztonságos környék, szép lakókörnyezet, mindez mindössze 3 percnyire a MOM Parktól. A környék már beépített, így az ott élők nyugalmát nem zavarja folyamatos építkezések zaja.

AZ ÉPÜLET:

A négylakásos társasház 2001-ben épült, azóta folyamatosan karbantartják. Automata kertkapun át, fűtött autólejáró vezet a mélygarázsba. Onnan új panoráma lifttel jutunk fel az emeleti szintekre. Szintek száma: kettő. A gyalogos bejárat, azaz a ház főbejárata biztonsági ajtóval felszerelt.

A KERT:

Ősfás, dísznövényekkel beültetett közös kert, mely a kertész és a gondnok által karbantartott, locsolórendszerrel ellátott.

A LAKÁS:

A ház teljes első emeleti szintjét helyezkedik el.

Az előszoba tágas és harmonikusan illeszkedik, mintegy „hangulatilag felvezet” a 62 nm-es világos, körbenapozott nappali látványára, melynél a minőségi burkolatokon van a hangsúly. A márvány és gránit összjátéka adja a reprezentatív méretű és stílusú nappali alaphangulatát. A lakás ezen része kiválóan alkalmas vendégek fogadására is. A nappali szerves folytatása a 24 nm-es télikert és a 13 nm-es fedett terasz. A konyha zárt, minőségi gépekkel és egyedi bútorral felszerelt. Mellette kamra is található.
Az előszobából vendégmosdó és egy infraszaunával is ellátott zuhanyozós fürdőszoba nyílik. A lakás másik egységében található a 4 tágas hálószoba (dolgozó, hobbyszoba, gardrób stb.) és egy nagyméretű kádas fürdőszoba.

TECHNIKAI JELLEMZŐK:

Fűtés: a hideg burkolattal ellátott helyiségekben padlófűtés is van a radiátorok mellett. A lakás riasztóval és biztonsági ajtóval ellátott. Extra: szennyesledobó, mely a mélygarázsban található tárolóba juttatja el a mosnivalókat. Ott található a mosó- és szárítógép is.

KINEK AJÁNLOM AZ INGATLANT?

Élénk társasági életet élőknek, művészeknek, üzletembereknek, diplomatáknak, nagycsaládosoknak … mindenkinek aki szereti a zöldövezeti budai feelinget.

AZ INGATLAN ÁRA:

Az ingatlan eladási ára: 235 M. Ft.
Ez az ár tartalmazza a kétállásos mélygarázs és a tárolót is.
A teljes berendezés (olasz design bútorok, egyedileg készített beépített bútorok, minőségi világítótestek stb.) igény esetén külön szintén megvásárolható.


Kizárólag megfelelő anyagi háttérrel rendelkező Ügyfelek érdeklődését várom!

Amennyiben további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ezt a kellemes helyen fekvő luxuslakást, úgy kérem, hogy hívja az INDRA Ingatlant!

 

KapcsolatÍrjon nekünk!