Ingatlan adatlap

KIVÁLÓ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY! Csopakon, az Öreghegyen kínálom eladásra ezt a kivételes panorámával rendelkező luxus családi házat.

Ár: 98 M Ft

Település: AZ INGATLAN ELKELT!

Alapterület: 245 m2
Telek terület: 1650 m2
Típus: családi ház
Ingatlan állapota: kiváló állapotú
Komfort: luxus
Tájolás: dél
Szoba: 6
Strandtól való távolság: 1500 méter
Fűtés: cirkó + kandalló
Kilátás: panorámás
Pince: van

AZ INGATLAN ELKELT! *** AZ INGATLAN ELKELT! *** AZ INGATLAN ELKELT!

 

KIVÁLÓ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY! Csopakon, az Öreghegyen kínálom eladásra ezt a kivételes panorámával rendelkező, igényesen megépített, kellemes környezetben fekvő  családi házat. A ház egyik különlegessége, a földszinti kb. 50 nm nagyságú nappali, melyből csodálatos panoráma tárul elénk egészen a Tihanyi félszigetig. A nappali nagysága és műszaki kialakítása miatt akár két szobává is alakítható. A ház beosztása a következő:
földszint - előtér, nappali, hálószoba, konyha és fürdőszoba
emelet - nappali, háló, vendégszoba, konyha és két fürdőszoba
alagsor – előtér, mosókonyha, WC, kamra, télikert, szauna és 3 autó részére garázs.
Fűtés: Vaillant kazán (padlófűtés és radiátorok) és kandalló.
A gondozott kert részben dísznövényekkel, részben gyümölcsfákkal betelepített. Az ingatlan egyéb extrákkal felszerelt: automata kert- és garázskapu, riasztó stb. Irányár: 300.000 Euro. Az ingatlan kitűnő befektetés a csopaki borvidéken. Amennyiben további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ezt a panorámás, kellemes családi házat, úgy kérem, hogy hívja az Indra Ingatlant!

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.

 

KapcsolatÍrjon nekünk!