Ingatlan adatlap

Eladó családi ház Veszprémben, a Vár és az Érsekség alatt, a Séd völgyében...

Ár: 180 M Ft

Település: AZ INGATLAN ELKELT!

Alapterület: 378 m2
Telek terület: 2044 m2
Típus: családi ház
Ingatlan állapota: jó állapotú
Komfort: összkomfortos
Szoba: 4
Fűtés: cirkó
Tetőtér: beépíthető
Kilátás: panorámás
Parkolás: garázs
Pince: van

*** AZ INGATLAN ELKELT! ****** AZ INGATLAN ELKELT! ****** AZ INGATLAN ELKELT! ***

 

Veszprém történelmi városrészében 2044 m2-es telken, A 378 m2-es összterületből 209 m2 lakótér (lakás, vendég lakás, tároló, iroda), 169 m2 garázs (dupla), pince, tornác.

Az épület a Vár és az Érsekség alatt, Séd völgyében, a nemrégiben kialakított sétaút közvetlen közelében, csodálatos környezetben fekszik, teraszáról egyedülálló kilátás nyílik a veszprémi váregyüttesre.

Központi elhelyezkedésének köszönhetően, percek alatt elérhető a piac, a buszpályaudvar, élelmiszerboltok, pékségek, a sétálóutca. Buszmegálló közvetlenül a ház előtt.

A jó tájolás miatt, tavasztól késő őszig kellemes a ház benapozottsága, az épület tömege pedig véd az utca esetleges zajától.

A ház egyes részeit egy hosszú, fedett tornácról lehet megközelíteni.

Az első bejárat a fő lakóegységbe vezet. Itt nappali, két szoba, konyha-étkező, fürdő, WC és kisebb tároló helyiségek találhatóak.

A tornác közepén egy irodahelyiség nyílik kazánházzal, majd egy kamra következik, végül egy szoba-fürdőszobás vendég apartman került kialakításra. A házhoz 2 állásos garázs tartozik, melyet fedett átjáró köt össze a házzal.

A ház alatt 45 m2-es, boltíves pince húzódik. A garázs alatt 15 m2-es pince található.

A lakórész fölötti beton födém lehetővé teszi a tetőtér beépítését.

Az épület és a telek mérete, valamint a belső térszervezés, alkalmassá teszik az ingatlant, több generáció együttélésére, vagy otthon folytatott vállalkozói tevékenység gyakorlására. A terület esetleg ingatlan-feljesztésre is alkalmas lehet.

KapcsolatÍrjon nekünk!